L'Occitane event (SLO-ENG)

November 18, 2015


  
L'Occitane me je pred kratkim presentil s povabilom na njihov dogodek, v sodelovanjem z NIko Veger iz Beautyfullblog, na katerm so nam predstavili praznično kolekcijo dišav, oblikovane pod rokami mojstra slaščičarstva Pierre Hereme
Dekleta so nam predstavile tri čudovite kolekcije, ki so meni osebno bile na prvi poglet bizarne, saj v vsaki od kolekcij je Pierre združil na prvi poglet nenavdane in ne združljive sestanive in vonjave. A skupaj so prav nebeške.  

L'Occitane recreantly surprised me with an invitation to the launch of their festive collection of scents, which was crated by the master of bakeries Pierre Hereme.
The girls introduced us to all three collections, which were to me quite bizarre at first sight. In each of the collections Pierre combined ingredients that are completely different and incompatible. But together they are heavenly.  


Nekaj o prazničnih kolekcijah: 

Kolekcija Jasmin immortelle neroil je čudovita ženstvena dišava z vonjem jasmina, suhocvetnice in nerolija. V kolekciji najedete, kremo za roke, melko za telo, gel za prhanje, balzam za ustnice, milo, puder za telo in toiletno vodico.
Druga kolekcija Pamoelmousse and Rhubarbe je bazirana na vonjih gernivke, muškatenga oreščka, ter arome rabarbare. Tudi v tej kolekciji najdete, kermo za roke, mleko za telo, gel za prhanje, balzam za ustnice, milo in pa toiletno vodico. 
Tretja in s tem zdanja kolekcija Mile Mandarine Je čudovita kombinacija medu, sveže mandarine in suhocvetnice. Ta kolekcija je žal le sestavljena iz balzama za ustnice in kreme za roke. 
Korzika je bila glavni navdih za vse kolekcije ☺

Something about the festive collections:

The collection Jasmine immortelle  neroil is a wonderful female fragrance with Jasmine, immortelle and neroil. The collection consist of  hand cream, body lotion, shower gel, lip balm, soap, body powder and perfume. 
The second collection Pamoelmousse and Rhubarbe is based on scents of grapefruit, nutmeg and rhubarb. Again you find a hand cream, body lotion, shower gel, soap, lip balm and perfume. 
The last collection called Mile Mandarine is a wonderful combination of honey, fresh mandarin and immortelle. Sadly this collection consist only of hand cream and lip balm. 
All were inspired by the island Corsica ☺


Pokazale so nam tudi prisrčen L'Occitane adventni kolendar, ki pa žal ni na voljo v Sloveniji. Po predstavitvi je še sledila mini delvanica, na temo kako prfekno zavijemo Božična darila v fancoskem stilu. Na koncu so pa nas še razvajali z macroni. 

They showed us the pretty L'Occitane advent calendar, which is sadly not available in Slovenia. After the presentation they even show us, how we can perfectly wrap Christmas presents in the French style.  On the end we got spoiled with macrons.  





Domov smo šle nadišavljene in z vrečko polno dobrot. Če te zanima še več o pranzničnih kolekcijah pa le pokukaj na L'Occitane.si. V kratkem boš lahko tudi na mojem blogu prebrala kakšna so moja mnenja o izdelkih, ki smo jih prijele na dogotku. Sama se posebej navdušujem nad kolekcijo Pamoelmousse and Rhubarbe.......Pa ti?


We went home perfumed and with a goodie bag. If you are interred to know more about the festive collection just peek on L'Occitane web site. Shortly you will be able to read about my opinions on the products we received at the event. My personal favourite is the Pamoelmousse and Rhubarbe collection.....Which one is your fav? 

Love ♥♥ 
Luna





beauty

You Might Also Like

0 comments

Subscribe